lördag 4 februari 2012

Aeon SWTOR Guide - Den bästa SWTOR Guiden eller en Scam?

Kämpar du med dina talent builds, färdigheter, leveling, PvE, PVP när du spelar SWTOR? Vill du hämnas på dina fiender för att de alltid besegra dig? Letar du efter en bra guide som ger dig de bästa taktiken och strategier? Vill du också nå de högsta levlarna så att du sedan kan ha kul med end game innehåll? Då kanske swtor guiden AEON SWTOR Guide är nått för dig. Den innehåller detaljerad information om effektiva builds, leveling, PvP, PvE, strategier och mer, vilket spelare kan använda för att påskynda deras leveling. Kolla in guiden här eller läs mer längre ner.









Vad är Aeon SWTOR Guide?

Aeon Guide för SWTOR är en sammanställning av strategier och tekniker med 16 avancerade klasser för spelare att välja mellan. När du går upp i level eller byter till annan klass, kommer denna guide presentera dig med olika kunskaper och färdigheter att välja mellan. Välja ett karaktär tar dig timmar i urvalsprocessen som kommer att slösa bort det mesta av din tid. Aeon Guiden kommer att guida dig allt detta genom en steg-för-steg tutorial som kommer visa dig all du behöver veta.


Hur kommer Aeon Guide strategier fungerar för mig?

Om du redan har tillgång till en build med perfekt skills och rotations, kommer du aldrig stöta på några svårigheter när du levlar upp. Guiden kommer också talar om builds som bäst fungerar för din karaktär. Guiden förklarar också en del saker om builds, equipment, companions och många andra funktioner som är till hjälp för dig i spelet.

Men är det så viktigt att veta de bästa och effektiv builds som diskuterades i Aeon SWTOR Guide?

Om du är sån spelare som jag som har spelat olika MMOs spel länge, vet du förmodligen att det är mycket viktigt att ha rätt build att uppnå snabba framsteg. Många spelare är väldigt ivriga att göra en massa saker och dessutom spendera oräkneliga timmar med att bara göra massa små tweaks och förändringar i sin build. Aeon SWTOR Guide diskuterar healing och tanking builds och även itemization och strategier för gear för att du ska maximera din build. members area av guiden innehåller detaljerad information om det olika buildsen och vad du ska tänka på när du skapar och levelar din karaktär i SWTOR.

Fungerar verkligen Aeon Guide och kan man lita på författarna av guiden att guiden att det håller vad det lovar.

Guiden är välskriven och man märker att en otrolig mängd timmar har lagts ner på att skriva och testa allt. De avancerade buildsen som ingår i guiden visar exakt hur spelet fungerar och visar dig hur du ska göra för att maximera ditt spelande.
Teamet bakom denna guide är utan tvekan veteraner och proffs i spelet. De hade spelat i flera år nu och redan samlade olika upplevelser från olika spel. De började spela WoW och Rift under de senaste åren och nu har det börjat spelat SWTOR professionellt ända sedan betan. Författarna har egna fansidor med ett stort antal fans och är kända inom mmorpg och SWTOR scenen.

Sammanfattning Aoen SWTOR Guide

För mig är den här SWTOR guiden ett måste, den har hjälpt mig så otroligt mycket och har sparat mig många många timmars av spelande, guiden har gjort mig till en grym swtor spelare och tack vare guiden kan jag göra precis vad jag vill i spelet, inget är för svårt, inget är omöjligt, Jag är inte bara ägare av den här guiden,jag är också en stoltmedlem i deras community. Kolla in Aoen SWTOR guide nu! Klick här för mer info.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar