tisdag 21 februari 2012

Hur bra är Aeon SWTOR Guide egentligen?

Just nu är Aeon Guide den hetaste SWTOR guiden på marknaden, men lever den upp till hypen? Jag bestämde mig för att undersöka och sätta ihop denna recension Aeon Guide för mina läsare

Helt enkelt...grym! 

Jag skriver denna Aeon Guide Recension bara några dagar efter lanseringen av Star Wars The Old Republic, och jag kan helt enkelt inte fatta hur mycket innehåll den här handboken har!
PRO Paketet bokstavligen har redan 16 guider, en för varje enskild klass i spelet. Vad är mer imponerande är att dessa inte bara är generella guider men faktiskt beskriver de bästa buildsen och strategierna genom hela spelet.
Med andra ord får du en Sith Inquisitor guide från nivåer 1-10, sedan en Assassin och en Sorcerer guide från nivåer 11-20, 21-30, 31-40 och 41-50. Dessa guider visar dig specifikt de bästa buildsen, talangerna och skillsen som ska användas för levla upp snabbt och lätt och prestera bra i gruppstrider.

Aeon Guide inte som alla andra SWTOR Guide
Det verkar som alla andra SWTOR guide där ute fortfarande är under uppbyggnad eller att det faktiska innehållet är full av fluff. Andra guider verkar inte ens klara på release datumet, överallt står det kommer "snart" - varför skulle du vill att information senare? Om du är som jag, vill du ha bra info nu medan du fortfarande är ny till spelet.
Jag frågade ägaren av Aeon vad hemligheten var att få en så bra guide ut så snabbt, och han svarade att de faktiskt är ett team av 4 personer som skriver dygnet runt (han sa att han bokstavligen inte hade sovit på 3 dagar vid release!) för att få Aeon redo för spelare med de bästa strategierna direkt.
Med denna typ av engagemang för att göra en bra produkt, är det inte förvånande att Aeon är klart överlägsna över alla andra SWTOR guide där ute på marknaden. Aeon Guide innehåller
inte bara information som du kan läsa på forumen eller wikis - det är exklusivt innehåll som skapats av ett team av betalda proffs som kan ge dig övertaget över dina konkurrenter och hjälpa dig levla snabbare och spela bättre i SWTOR.

Aeon Guide omdöme:
Aeon Guide är verkligen en komplett SWTOR guide, här är bara några av de strategier du kan se fram emot att läsa i medlemsområde:
Upptäck de bästa leveling buildsen, rotations och skills som du ska använda för varje nivå, uppdelat till en nivå-för-nivå guide för alla 16 avancerade klasser;De ultimata PvP buildsen och strategier för varje avancerad klass för varje 10e level. Du behöver inte vänta tills level 50 för att vara bra på PvP - med Aeon Guide vet du vad du ska göra på alla levels!Stats guider för varje Avancerad klass så att du vet exakt vilka stats du ska ha för att stärka din karaktär till det yttersta;Upptäck de bästa rotationerna att använda för att maximera din DPS i flashpoints för varje DPS klass;En hel companion guide som listar alla följeslagare i spelet av klass, avslöjar inte bara vilken utrustning var och en använder, men också de bästa typerna av gåvor och conversation val för att få max favor med varje companion.
.. Och mycket mer! Jag skulle kunna fortsätta hela dagen - du också få datacron guider, en credit guide, en rymdstrider guide - listan kan göras lång. Aeon Guide är verkligen en komplett SWTOR guide.
Aeon Guide Recension- Slutsats
Behöver jag verkligen säga något mer? Om du tvekade om Aeon Guide var bra nog att skaffa hoppas jag att denna översyn har fått dig till insikt- Aeon Guide har allt du behöver för att dominera alla aspekter av Star Wars The Old Republic.
Oavsett om du är en hardcore SWTOR spelare eller bara vill ha något för att hjälpa dig levla upp alla klasser, rekommenderar jag starkt att ge Aeon Guide en chans - du kommer inte bli besviken!

Just nu har det också 30 dagars pengarna tillbaka garanti, så om du inte gillar guiden kan du alltid lämna tillbaka den och få alla pengar tillbaks. Läs mer på deras officiella hemsida

Aeon SWTOR guides Officiella hemsida  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar