tisdag 21 februari 2012

Strife SWTOR Video Leveling Guide Recension

Det som är bra med Strife guiden är att den använder sig av en mängd olika videor.Detta innebär att även om du fortfarande kan lära dig mycket av det skrivna innehållet i guiden som finns, så ger videoguiderna dig en mycket mer levande, men ändå lika effektiv, lärande erfarenhet, det blir mer pedagogiskt helt enkelt :D

 
Vad täcker guiderna då? Tja, i guiden lär du dig specifika strategier för hur man ska uppnå högre level och hur man kan tjänar credits, hur man ska göra de bästa talangerna buildsen och maximera din DPS, och hur man bäst använder de spells och skills man har när du avancerar genom spelet.Dessa är bara några av de saker de videorna lär dig. Om det är någonting du behöver veta för att göra framsteg med SWTOR, Så har Strife guiderna sannolikt en video som täcker det.


Detta innebär att med deras hjälp, har du en verklig chans att bli en topp rankad spelare i Old Republic. Att nå nivå 50 i ett spel så stort och komplext som SWTOR, är mycket svårt, invecklat och ibland även skrämmande: särskilt om du inte har en tillräckligt stor kunskapsbas att ge dig förståelse för hur de bästa strategierna kan arbeta till din fördel.
Det är där
Strife guiden kommer in. Den ger de kunskaper du behöver, så att du kan förstå vad du måste göra för att komma till level 50 så snabbt som möjligt.

Video Biblioteket är stort och lätt att komma åt via en enkel sökning efter något ämne som kan intressera dig. Sedan kan du gräva ner dig i all den information som finns i där.Detaljerna är omfattande och noggranna nog att se till att du lär dig allt du behöver veta
Varje dag finns det nya filmer hos
Strife Guide så att du kommer att ha tillgång till alla de nyaste metoderna som finns för briljera i detta spel. Och om du har några problem, är communityt där för att hjälpa dig. 


Kolla in Strife SWTOR video leveling guides officiella hemsida här.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar